Geef je nu op voor het Kinder-Kerstkoor van De Zangfabriek en zing mee op Toetti's foute Kerstfeest op zaterdagmiddag 22 december!

ingevoerd op 28-10-2018

Kerstkoor

Jingle bells, Jingle bells…

Wat is er nou leuker dan kerstliedjes zingen?

Samen kerstliedjes zingen!!

Houdt je van zingen? Meld je dan snel aan voor het Kerstkoor en zing samen de sterren van de hemel.

Elke les worden de stemmen opgewarmd om daarna samen de leukste en mooiste kerstliedjes te zingen.

Samen met docente Lianne Kenter wordt er toegewerkt naar een spetterende en sfeervolle kerstshow in samenwerking met jeugdorkest ‘Toetti’ van Winkel’s Harmonie in De Huyskamer in Lutjewinkel!

Lianne Kenter is dirigente van het kinderkoor in Ursem, zingt in verschillende bandjes en geef zangles op verschillende muziek- en basisscholen in de regio. Ook is ze de eigenaresse van De Zangfabriek in Lutjewinkel.

Locatie           De Zangfabriek

Cultuurhuis De Kolk

Weereweg 32, Lutjewinkel

Doelgroep      Kinderen van 7 t/m 14 jaar

Lesdagen        Zaterdag 10, 17 en 24 november, 1, 8 en 15                                                                      december.

Kerstshow: 22 december, 16.00 – 17.00 uur

Tijd                 15.00 – 15.45 uur

Aantal            Er is plaats voor 7 tot 20 kinderen

Tarief              €35,00

Inschrijven     Inschrijven kan via www.de-zangfabriek.nl, onder het kopje Kerstkoor.

Of stuur even een mailtje naar info@de-zangfabriek.nl,
                      met als onderwerp ”inschrijven Kerstkoor”

Zangfabriek kerst Zangfabriek kerst