Maandag 1 oktober starten de AMV/blokfluitlessen. Er is nog ruimte voor meer leerlingen. Geef je nu op!

ingevoerd op 16-09-2018

Geef je nu op voor de AMV/muzieklessen van Winkel’s Harmonie!

Zonder muziek zou het saai zijn op de wereld. Iedereen van jong tot oud luistert naar muziek. Maar zelf muziek maken is veel leuker. Als je vrolijk bent kun je dat laten horen. Als je niet vrolijk bent kan muziek je een handje helpen. Muziek maken is leuk, een hobby waar je jarenlang plezier van kan hebben. Veel kinderen en ouders denken dat het moeilijk is om te leren. Of dat het erg duur is om muziek te leren maken. Dat is een misverstand. Iedereen kan muziek maken leren en het hoeft beslist niet duur te zijn. Lees maar verder, dan wordt dat duidelijk.

A.M.V./Blokfluitles Een prima start
Een goed begin is het halve werk. Dit geldt zeker voor een muziekopleiding. Daarom start Winkel’s Harmonie een cursus Algemene Muzikale vorming (AMV). De kinderen (vanaf 7 jaar) leren de beginselen van muziek maken, zoals ritme, noten lezen, zingen en bewegen op muziek. Daarbij worden o.a. slagwerkinstrumenten en de blokfluit gebruikt. De lessen worden aangeboden op maandagmiddag van 16.30 uur tot 17.00 uur in basisschool De Mient in Winkel. De lessen beginnen op maandag 1 oktober. De totale cursus bestaat uit 23 lessen en kost € 125,=.


Verder op een muziekinstrument
Uiteraard kun je bij Winkel’s Harmonie ook lessen volgen op alle instrumenten die in het orkest voorkomen, zoals dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, trombone, euphonium, slagwerk etc. Je kunt van de harmonie een instrument in bruikleen krijgen. Bovendien kun je al heel snel meespelen met leerlingenorkest TOETTI. Voor informatie of aanmelding kun je contact opnemen via winkelsharmonie@hotmail.nl  of telefonisch via 0223-533653. Uiteraard mag je ook eerst een keertje komen kijken tijdens één van de repetities: leerlingenorkest Toetti repeteert elke dinsdagavond van 18.45 uur tot 19.30 uur en het grote orkest van 19.45 tot 21.45 uur in Zaal Beentjes, Dorpsstraat 88 in Winkel. Je bent van harte welkom!

 

 

AMV 2018 AMV 2018