Rabobank Clubkas Campagne: stem nu op Winkel's Harmonie!

ingevoerd op 02-05-2018

De Rabobank heeft zijn sponsoring dit jaar anders ingericht. De bekende fietstocht is vervangen door de Rabobank ClubKas Campagne.

Wat houdt dit in:

Rabobank Kop van Noord-Holland stelt dit jaar € 200.000 beschikbaar voor de ClubKasCampagne. Dit bedrag mogen de leden van de Rabobank verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Alle leden van de Rabobank ontvangen ieder vijf stemmen die zij op de deelnemende clubs uitbrengen. Elk Rabobank lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen uitbrengen per deelnemende club.

Alleen leden van de Rabobank mogen stemmen. Als je een rekening bij de Rabobank hebt ben je nog niet automatisch lid, maar dat kun je wel kosteloos worden. Als je uiterlijk 10 april 2018 lid bent van de Rabobank kun je stemmen. Het stemmen kan tussen 8 en 28 mei. Als je lid bent wordt je persoonlijk uitgenodigd om te stemmen.

Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe meer geld we ontvangen voor de clubkas!

Dus stem allemaal op Winkel’s Harmonie!

En weet u nog niet aan wie u de andere 3 stemmen gaat geven? Geef u overige stem(men) dan aan zwemvereniging De Hartvrienden. Met deze vereniging hebben wij afgesproken dat wij onze overige stemmen aan elkaar zullen schenken...

Via onderstaande link komt u gelijk op de website waarop u kunt stemmen:

Rabobank Clubkas Campagne Rabobank Clubkas Campagne