Zaterdagavond 8 juli: Zomerconcert met thema Sprookjes & Fantasy

ingevoerd op 03-06-2017

Zaterdagavond 8 juli geeft Winkel’s Harmonie een mooi en vrolijk zomerconcert in het Nederlands Kremlin van Ger en Mientje Leegwater aan de Limmerschouw 51 in Winkel. U kunt luisteren naar prachtige muziek in het thema Sprookjes en Fantasy, zoals Harry Potter, Sneeuwwitje, Jungle Book of The Lord of the rings en voor of na het concert de prachtige bouwwerken van Ger bewonderen.  De hele avond wordt omlijst door Figurantengroep Ouderwetz uit Den Helder. Zij maken met hun personages als Feeën, elfjes, Doornroosje en zelfs Harry Potter en Perkamentus de avond helemaal compleet.

Kom kijken en genieten, het is leuk voor groot en klein. Het is zaterdagavond, de kinderen kunnen de volgende dag uitslapen, dus neem ze gerust mee, er is genoeg te beleven.

De entree bedraagt € 5,= per persoon (kinderen t/m 12 jaar gratis)

Kom zoveel mogelijk op de fiets! Komt u toch met de auto, dan graag parkeren op de parkeerplaats bij golfbaan Regthuys.

U kunt nu alvast reserveren via wmpost@hetnet.nl

concert Ned. Kremlin 2017 concert Ned. Kremlin 2017

Reactie (M.v. Wissen)
7-7-2017, 23:53
Wij willen komen luisteren en kijken. Wij zijn Martin en Margreet en onze gasten Gerard en Joy uit Nieuw-Zeeland.

Reactie (tiny jonker)
4-7-2017, 09:47