Tank bij Avia en spaar voor Winkel’s Harmonie !!

ingevoerd op 01-09-2018

Speciaal voor (sport)clubs en verenigingen heeft AVIA Marees het zgn. AVIA Clubsparen! De leden én alle mensen die een club een warm hart toedragen kunnen middels het AVIA Clubsparen geheel GRATIS punten sparen bij AVIA. Deze spaarpunten kunnen door de club worden verzilverd bij AVIA Marees en geheel naar eigen inzicht worden besteed.

Clubsparen voor WINKEL’S HARMONIE!
Tank de WINKEL’S HARMONIE clubkas vol met AVIA Clubsparen! Hoe? Eenvoudig door te tanken én te sparen bij één van de AVIA Marees stations. Vanaf heden kun je ook Clubsparen voor WINKEL’S HARMONIE. Door met z´n allen te Clubsparen voor WINKEL’S HARMONIE spek je eenvoudig en direct onze clubkas. Doe ook mee en begin vandaag nog met Clubsparen, want hoe meer Clubspaarders hoe hoger de bijdrage van AVIA Marees voor onze club.

Hoe werkt Clubsparen?
AVIA Marees heeft afgesproken met WINKEL’S HARMONIE om het Clubsparen ook voor WINKEL’S HARMONIE mogelijk te maken. Vraag dus vandaag nog de speciale Clubspaarpas aan bij de penningmeester van de club (Daphne van Leeuwen) of via winkelsharmonie@hotmail.nl) en gebruik de Clubspaarpas bij elke tankbeurt op de deelnemende AVIA tankstations. Op die manier spaar je automatisch en eenvoudig voor de harmonie. Alle spaarpunten worden direct automatisch bijgeschreven op het saldo van de club. Periodiek kan WINKEL’S HARMONIE de spaarpunten verzilveren bij AVIA Marees en het geld naar geheel eigen inzicht besteden.

Tanken en (onbemand) sparen:
Uniek in Nederland, ook onbemand sparen bij AVIA Marees! Niet alleen op onze bemande tankstations kun je sparen maar, alleen bij AVIA Marees, ook op alle eigen onbemande tankstations kan gespaard worden. Hierdoor kun je dus ook Clubsparen bij de onbemande AVIA tankstations.
Sparen op een onbemand AVIA station:
1) Voer eerst de (Club)spaarkaart in en volg de instructies op de betaalautomaat.
2) Hierna de betaalpas invoeren en volg de instructies op de betaalautomaat.
3) U kunt nu tanken.
4) Kies indien wenselijk na het tanken op de betaalautomaat voor (bon)ticket
Sparen bij een bemand AVIA station: Geef vóór u afrekent de (Club)spaarkaart af aan de AVIA medewerker.
Met ruim 50 tankstations in de regio is er altijd wel een AVIA bij jou in de buurt.
Kijk op www.aviamarees.nl (menu: AVIA tankstations) voor het dichtstbijzijnde AVIA tankstation bij jou in de buurt.

Nb. spaarpunten worden direct bijgeschreven op het saldo van de club en staan daarom niet vermeld op de tankbon.

Avia clubsparen Avia clubsparen