Onze bassist Co Mulder maakt een voetreis naar Rome!

ingevoerd op 19-4-2011

Onze bassist Co Mulder is 17 april begonnen vanaf zijn huis in Winkel aan een voetreis naar Rome! Het is de bedoeling dat hij 31 juli 2011 om ± 15.30 uur weer op Schiphol landt, zodat hij om een uur of 17.00 weer thuis is.

In 2010 heeft hij de pelgrimstocht van Barsingerhorn naar Santiago de Compostella gelopen. Dit was een tocht van ruim 3.200 km, waar hij vier maanden over gedaan heeft. Hij weet dus wat het is om zo’n eind te lopen in je eentje.

Aan deze tocht is ook een goed doel verbonden. Het goede doel is de ”Stichting Dupla” in Barsingerhorn. Stichting Dupla zorgt ervoor dat mensen met een meervoudige handicap kunnen genieten van het paardrijden. Ze worden heel rustig en gelukkig van het zachte wiegen op het huifbed. Stichting Dupla drijft volledig op de gulle gaven van sponsors. Er werken ongeveer 35 tot 40 vrijwilligers.

De door Co opgehaalde sponsorgelden zullen voor 100% worden besteed aan Dupla. De kosten voor mijn uitrusting -en levensonderhoud worden volledig door Co zelf gedragen. Voor de sponsorgelden is een stichting opgericht: de Stichting ”Pelgrimstocht voor Dupla”. Het bankrekening nummer is: 8203.07.971 bij de Regiobank t.n.v. Pelgrimstocht Dupla. Alle bijdragen groot of klein zijn welkom.

Wij wensen Co heel veel succes bij zijn tocht en zien hem graag weer heelhuids terug in de zomer....

Tijdens de tocht kunt u Co volgen via zijn weblog:
Co Mulder Co Mulder
Co op de camping Co op de camping
Co op weg naar Rome Co op weg naar Rome

Reactie (Wies Wit-Posthumus)
5-8-2011, 13:19
Het is Vrijdag 5 Augustus, en ik sta bij Super de Boer bij de Kassa. Er rijd iemand tegen mijn wagentje aan, als ik opkijk zie ik Co Mulder met een gebruind hoofd, en een grote glimlach op zijn gezicht. Ik zeg, ben je al thuis? en feliciteer hem, geweldig, een echte doorzetter. Fijn weer bij je gezin, geniet ervan en de volgende reis??? we wachten af. Wies.

Reactie (Wies Wit-Posthumus)
26-7-2011, 13:51
Co, Geweldig nog 95 km. Velen zullen je dit niet na doen. Hartelijk Gefeliciteerd, ik ben sprakeloos en dat wil wat zeggen. Fijne thuiskomst toegewenst. Wies.