Word lid van onze gezellige vereniging!

ingevoerd op 28-08-2018

Start nieuw seizoen

De zomer is weer bijna voorbij en iedereen is hopelijk weer lekker opgeladen na een welverdiende vakantie. Langzaam komen alle activiteiten weer op gang. Ook Winkels Harmonie en opleidingsorkest Toetti en de AMV (Algemene Muzikale Vorming)  lessen gaan weer van start met/in een nieuwe muziekseizoen. De muzieklessen starten in de week van 3 september en repetities gaan op dinsdag 4 september weer beginnen.

Lid worden?

Nieuwe leden zijn natuurlijk altijd van harte welkom bij onze gezellige club. Dus heb je altijd al muziek willen maken maar heb je daaraan nog nooit gehoor gegeven? Geen probleem, je bent nooit te oud om te leren. Kan je al een (blaas)muziekinstrument bespelen maar heb je al jaren geen noot meer geblazen? Ook geen probleem, na een paar keer oefenen zal je merken dat je het nog niet verleerd bent. Om een eventuele onzekerheid weg te nemen kun je ook overwegen een paar opfrislessen te nemen bij een van de professionele muziekleraren waar wij mee werken of kom bij ons een paar keer proefspelen.

Wij zouden daarom willen zeggen: WAT LET JE?

Kom eens een kijkje nemen!

Muziek maken ontspant en maakt je blij. Kom eens een kijkje nemen op een van onze repetitieavonden. Je bent van harte welkom op de dinsdagavond tussen 19:45 uur en 21:45 uur. Tijdens de pauze, (rond 20:45 uur) onder het genot van een kopje koffie, staan wij je graag te woord.

Bellen of e-mailen kan natuurlijk ook.

e-mail: winkelsharmonie@hotmail.nl
telefoon: 0223-533653 (voorzitter)